Bedre isolering kan mærkes på økonomien

Oplever du, at det trækker med kuld luft ind i dit hjem, eller at varmeregningen bare bliver dyrere og dyrere? Så kan vi hjælpe dig! Hos PSH Byg ApS kan vi nemlig tilbyde hulmursisolering, så dit hus holder bedre på varmen. Denne form for efterisolering af dit hus giver dig både en mere behagelig temperatur derhjemme, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen.

Hvis du er bosat i Roskilde, Greve, Køge eller områderne her omkring og har problemer med din facadeisolering, så kan vi komme hjem til dig og klare din opgave. I 12 år har vi været i byggebranchen med et fokus på altid at levere resultater af højeste kvalitet. Du kan derfor trygt overlade dine opgaver med hulmursisolering til os.

Hvad koster hulmursisolering?

Prisen på at få isoleret din facade og hulmur afhænger naturligvis af størrelsen på huset, og hvor lang tid opgaven tager. Hos PSH Byg ApS kan du dog selv vælge, om du vil betale vores faste timepris, der er på mellem 500-560 kr. eks. moms afhængigt af opgaven, eller om du hellere vil have et uforpligtende tilbud på hele den samlede opgave.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, så er en ting sikkert: du bliver kun gladere og gladere for din beslutning om at lade os installere hulmursisolering ved dig, som tiden går. Med ny og bedre isolering af et gammelt hus sparer du nemlig penge hver måned på varmeregningen, mens din boligs salgsværdi også stiger, så du er bedre stillet, hvis du en gang vil sælge.

Kontakt os og få et tilbud

Der er altså mange gode grunde til at få os forbi og lave hulmursisolering hjemme ved dig. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad du kan få ud af at få hulmursisoleret, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag og fortæl om din opgave med facade- eller vægisolering. Vi ser frem til at udføre dine opgaver. Du er også velkommen til at høre mere om udskiftning af vinduer og opbygning af træterrasse.

Alliér dig med et erfarent tømrerfirma nær Roskilde

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: peter@pshbyg.dk.

Kontakt PSH BYG

​Kontakt os for tilbud og yderligere information

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. 

Vurderet 5 ud af 5 baseret på Google anmeldelser.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Tykmosevej 33, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37680273

Kontaktinformation

Telefon: +45 6127 6226

E-mail: peter@pshbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Tømrer

PSH Byg renoverer, istandsætter og opfører nyt for private og erhverv.