Vi udskifter dine vinduer og døre billigt og nemt

Vinduer og døre er en vigtig del af udseendet på et hus eller en ejendom, og nye vinduer og døre kan om noget løfte en facade og et udtryk samtidig med, at der er rigtig gode penge at spare på energiregningen med en udskiftning af vinduer og døre til moderne, energioptimerede varianter.

Hos PSH Byg ApS har vi erfaringen og kompetencerne til at udskifte alle typer af vinduer og døre, og når vi står for montering af vinduer og montering af døre, sidder de altid, lige som de skal. Vi kører ud til private husejere og erhvervskunder i Køge, Greve, Roskilde og omegn, og vi kommer også gerne ud til dig og sætter nye vinduer og nye døre i.

En klimavenlig løsning

Når vi skal stå for udskiftning af vinduer og fx terrassedøre hos dig, sørger vi for, at du får den bedste løsning til de bedste priser. Vi har stor erfaring med montering af fx Outline-vinduer, som er energirigtige danske kvalitetsvinduer med træ eller aluminiumslister.

Når du skal vælge nye vinduer, skal du selvfølgelig gå efter den mest energirigtige løsning, men du skal også se på, hvilken type ejendom vinduerne skal sidde i. Er det ikke muligt at få vinduer, der passer på standardmål, sørger vi naturligvis for, at du får specialfremstillede vinduer efter mål, så de passer til din bolig eller din ejendom - samtidig med at de opfylder de nye lovkrav med hensyn til isoleringsevne og tre-lags glas. Udover udskiftning af vinduer og døre udvendigt, tilbyder vi udskiftning af indvendige døre og tilretning af eksisterende døre.

Få et tilbud og en god pris på udskiftning af vinduer

Vi kan tilbyde dig udskiftning af vinduer og døre til vores faste timepris på mellem 500-560 kr. ekskl. moms, eller vi kan give dig et uforpligtende tilbud på hele opgaven – det bestemmer du. Så ring eller skriv til os, så finder vi en god løsning. Læs mere om renovering af hus.

Alliér dig med et erfarent tømrerfirma nær Roskilde

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: peter@pshbyg.dk.

Kontakt PSH BYG

​Kontakt os for tilbud og yderligere information

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. 

Vurderet 5 ud af 5 baseret på Google anmeldelser.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Tykmosevej 33, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37680273

Kontaktinformation

Telefon: +45 6127 6226

E-mail: peter@pshbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

logo-footer

PSH Byg renoverer, istandsætter og opfører nyt for private og erhverv.