Spar på energien med nye vinduer og døre

Er dine vinduer slidte, utætte eller bare gamle at se på? Hos PSH Byg ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer, der puster nyt liv i dit hjems udseende og forbedrer isoleringen af dit hus. Med nye vinduer bliver din bolig ikke bare pænere at se på, du kommer også til at mærke besparelser på din varmeregning, mens du samtidig bidrager til at mindske energiforbruget og herved tager et klimavenligt valg.

Vi tilbyder både udskiftning og montering af vinduer og døre til private og erhverv i og omkring Køge, Greve og Roskilde. Vi sørger for, at du får den bedst mulige løsning til lige præcist din bolig. Det betyder blandt andet, at hvis vi ikke kan finde vinduer i standardmål, der passer til dit hus, så får vi naturligvis specialfremstillet vinduer efter mål til dig.

Nye vinduer + beklædning Tune

Før​

Efter​

Vi tilbyder udskiftning af vinduer og montering af døre

Vi har stor erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer af alle slags. Vi har blandt andet monteret adskillige Outline-vinduer, der er energivenlige, danske vinduer af høj kvalitet. Hvis du ønsker at få monteret nye vinduer i dit hjem eller en ny dør enten inde eller ude, så kan vi garantere, at du får en løsning lavet med godt håndværk og kvalitetsmaterialer.

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange vinduer du skal have monteret, hvor lang tid opgaven tager, og hvilke vinduer du skal have monteret. Du kan dog selv vælge, om du vil have et uforpligtende tilbud på hele din opgave samlet, eller om du i stedet ønsker at betale vores faste timepris på 500-560 kr. eks. moms afhængigt af opgaven.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du drømmer om nye vinduer eller døre i dit hjem og gerne vil høre mere om, hvordan vi kan løse opgaven for dig, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at give dig råd og vejledning, så du får det bedste resultat med udskiftning af vinduer.​ Læs også mere om hulmursisolering og opbygning af træterrasse.

Alliér dig med et erfarent tømrerfirma nær Roskilde

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: peter@pshbyg.dk.

Kontakt PSH BYG

​Kontakt os for tilbud og yderligere information

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. 

Vurderet 5 ud af 5 baseret på Google anmeldelser.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Tykmosevej 33, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37680273

Kontaktinformation

Telefon: +45 6127 6226

E-mail: peter@pshbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Tømrer

PSH Byg renoverer, istandsætter og opfører nyt for private og erhverv.