Vi hjælper dig med at få drømmehuset på plads

Søger du et erfarent og kvalitetsbevidst tømrerfirma til at hjælpe dig med ombygning eller renovering af hus? Da er det PSH Byg ApS ved Roskilde, du skal have fat i.

Vi hjælper hvert år boligejere og erhvervsdrivende i og omkring Køge, Roskilde og Greve med at virkeliggøre boligdrømme og ombygninger, og vi hjælper også gerne dig med totalrenovering af dit hus eller din ejendom.

Hvad indebærer renovering af hus?

Vores tømrerfirma kan udføre alle former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med renovering af hus. Om det er udskiftning af vinduer og døre, nye gulve, eller der skal sættes nye skillevægge op, etableres nyt køkken eller laves en teenageafdeling – vi klarer opgaven. Har du idéerne og drømmene, så har vi helt sikkert løsningen.

Vi har stor erfaring i husrenovering og kan hjælpe dig hele vejen igennem processen med kompetent rådgivning, idéer og input til, hvordan du får mest muligt ud af din bolig eller ejendom.

Renovering Dåstrup​

Før​

Efter​

Vægt på kvalitet og godt håndværk

Når du lader os stå for renovering af hus eller ejendom, er du sikker på at få en professionel samarbejdspartner, der vægter det håndværksmæssige højt. Vi forlader ikke et arbejde, før det er udført ordentligt og på den rigtige måde. Vi gør også meget ud af at have en god dialog og kontakt med dig som kunde, så vi er sikre på at finde netop den renoveringsløsning, der matcher dine forventninger, ønsker og behov med hensyn til materialer, udførelse og priser.

Brug for et tilbud på renovering af hus?

Har du en renoveringsopgave, som du ønsker udført af en erfaren og kvalitetsbevidst tømrermester, da er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Når vi har beset projektet og fået en snak om, hvad du ønsker dig, laver vi et uforpligtende tilbud til dig med en god pris – hos os kan kvalitet godt være billigt.

Alliér dig med et erfarent tømrerfirma nær Roskilde

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: peter@pshbyg.dk.

Kontakt PSH BYG

​Kontakt os for tilbud og yderligere information

Ønsker du et tilbud eller yderligere information om, hvad vi kan tilbyde som tømrer? Da er du velkommen til at kontakte os. Vi laver ikke bare en hvilken som helst løsning – vi sørger for en skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker og behov. 

Vurderet 5 ud af 5 baseret på Google anmeldelser.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere?

Firmainformation

Tykmosevej 33, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 37680273

Kontaktinformation

Telefon: +45 6127 6226

E-mail: peter@pshbyg.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Tømrer

PSH Byg renoverer, istandsætter og opfører nyt for private og erhverv.